Marianne Fredbo TIL London!

Etter en dårlig prestasjon i 50m butterfly i går ettermiddag var det store tårer som randt ned kinnet mitt, i frykt for at mitt første dårlige NM skulle bety ingen Londonbillett. Målet mitt de siste 4-5 årene. Kjøreturen hjemover begynte og jeg klarte ikke annet enn å gråte. Gråte og gråte og gråte. Så ringer landslagstrener, Morten Eklund. Fytti, sykt skummelt! Men han gratulerer meg med Londonplass!!! Og som at jeg ikke gråt nok fra før,så ble det snørr og tårer om hverandre etter det også. Så sorgtårer ble omvendt til gledestårer og en god time etter Morten hadde ringt hadde jeg en flott hodepine som resultat av væsketap aka grining.

Så NÅ gleder jeg meg til å bevise at de har gjorde det rette valget med å sende meg!!! Jeg skal først bare nyte 2 dager med absolutt treningsfri. Det gleder jeg meg også til;) Deretter begynner siste etappe inn mot London! WOHOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

Reklamer

One response to “Marianne Fredbo TIL London!

  1. Ann-Lisbeth Reisænen

    Gratulerer 🙂 Utrolig fortjent og veldig gøy! Du er vårt største forbilde og jeg gleder meg til å se deg i Fædrelandsvennen på lørdag! Heia Marianne. Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s