Slutten av treningsleir i Calella

Nå er det snart 2 uker siden vi ankom Calella. En herlig plass som inneholder en perfekt balanse av trening og avkoblingsmuligheter. Vi har trent 5 og 2 1/2 time annenhver dag + styrke hver tredje-fjerde dag. Jeg var tung i kroppen ved inngang av leiren og det hele toppet seg vel da hvilepulsen min ikke var helt samarbeidsvillig sist uke. Etter å ha gått i en liten trapp hadde jeg 140 i puls, mens den laveste pulsen jeg hadde av å ligge 3 timer i senga og gjøre ingenting var på 79. Så da var det tydelig at jeg trengte litt hvile. Jeg sto over 1 morgen trening og hadde ettermiddagsøkten rolig. Det hjalp og jeg er på vei oppover i form nå. Kjenner jeg fortsatt ikke renner over av energi, men utifra hvor langt nede kroppen min har vært,så kan det bare gå en vei nå.

På torsdags morgen reiser vi hjem og  videre til Oslo og Tøyenbadet på fredag. NM står for dør og dag nr.1 er det 100m bryst som går av stabelen (for min del). Ellers skal jeg svømme 50m bryst, 50m fri, 100m butterfly og 50m butterfly. Jeg skal svømme hver dag, så det er litt deilig!

Kan ellers meddel av min fantastiske flotte trener, Geir Thorstensen, fyller 50 år i morgen, noe som ikke kan gå ubemerket forbi. Flotte og flinke folk fortjener en haug med oppmerksomhet!!!!!!!! WOHOOOOO!!!!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s