fredagen

i går gikk 50m bryst og 50m butterfly av stabelen. Først ut var 50m bryst, en øvelse jeg ikke lenger fokuserer mye på, men som er gøy å svømme. Persen min fra før var 51,74sek, men den fikk jeg slettet og forbedret med noen få hundredeler = 51, 67sek. Noe som også betyr ny Norges rekord. Så det er jo greit å ta med seg.

Min store øvelse, 50m butterfly, var jeg  veldig spent på og kanskje litt for gira. Ting ble litt for kavete og jeg fikk ikke optimal tak i vannet, noe som førte til at jeg svømte inn på tiden 41,81sek. Persen min er 40,30 sek,så det var litt skuffende:( Men men, jeg får ta med meg lærdommen hjem på trening og videre i konkurranse.

Men 1 ting som er litt gøy da, er at stupet mitt er litt forbedret. Jeg har lenge slitt med å få med meg farten i stupet, men med å være litt mer avslappet og fremme på startblokka,så kom resultatet med lengre stup også. Deilig!

I kveld er det 50m fri (crawl) som står på taptet, en øvelse som er hovedsaklig kos. Så det blir deilig! Svømmer kl.18:04 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s