Og det svømmes og det svømmes!

Treningsleiren har vippet over 1 uke og vi er i gang på den siste uka med god kvalitetestrening. Sist uke endte hardt, og med tålig gode tider, mens denne uka har begynt hardt og fortsetter med tålig gode tider. DET lover bra!

På lørdag hadde jeg en serie der starten var 2x50max med start på 2 minutter (dvs jo raskere man svømmer jo lengre får man pause).  Tiden jeg gjorde på de 2 50meterene var ihvertfal 45sek og 46 sek. Sist gang jeg svømte 45 på langbane var under toppingen på Mallorca før EM i Berlin i sommer. I tillegg var den på Mallorca start fra blokk, mens de jeg gjorde her på lørdag var start nede (i vann,sparke fra kanten). Så dette lover bra!

Neste stevne for meg er kortbane-NM i Drammen. Der vil 50m butterfly være hovedfokuset mitt. Gleder meg! (50m butterfly går fredags kveld for meg.Woho!)

 

Sånn ellers har klubben min reist hjem, og de gjør seg nå klare for Poseidon Cup i Porsgrunn til helga. Vi har også noen i klubben som skal på stevne til Amsterdam helga etter for prøve å klare junior-EM-kravene. Blir spennende!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s