Tenerife!

Da er jeg godt på plass på treningsleir på Tenerife (Top Traning center). Vi ankom søndag og skal være her i 2 uker. Været er nydelig og varmen i bassenget perfekt. I tillegg er vi tilbake på dette flotte treningssenteret vi var på i fjor. Ergo gode forhold!

Fokuset denne leiren er å komme hjem trøtte og slitne i musklaturen. Og jeg kjenner det allerede… hehe… Hver dag legges det opp til rett over 6000m for meg (fordelt på 2 økter) + landtrening i form av styrke eller bevegelighet. Man blir god og sliten av det:)

Det som er ekstra gøy på denne treningsleiren med landslaget er at klubben min (vågsbygd svømme- og livredningsklubb) også er her første uken. Dermed har jeg en haug av mine favorittfolk rett rundt (hotell)dørene. Og ikke nok med det,så er sandvolleyballgutte her også på leir. Dvs at f.eks Spinny & Co er her, noe som er utrolig koselig. Ikke bare her det greit å samle de lokale rundt seg, men de andre og treneren  har jeg jo faktisk blitt kjent med før, mens jeg jobbet under sandvolleyen i Stavanger og Kr.sand. Så her på Tenerife har jeg det som plommen i egget!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s