Julesprinten finito!

I dag er det allerede tirsdag og det er 2 dager siden jeg var i Stavanger på Julesprinten. Vi var 37 svømmere fra Vågsbygd Svømme- og Livredningsklubb, mens det totalt på stevnet var rundt 700(!). Og med tanke på at mange svømte flere  øvelser vil dette si at dommeren startet flere TUSEN starter (6 starter om gangen da heldigvis). Stevnet var kun på søndag ogdet betyr at det går rimelig radig. Dommeren gav beskjed om at  det kun skulle gå 18sekunder mellom siste man i heatet slå inn til neste heat startet. Det er liiiite!

Men ja,mine resultater: Men tung kropp etter tung trening var ikke forventningene mine så høye, men at jeg svømte 50m bryst på 55,55sek var litt drøyt. Jeg kunne gjerne ha svømt hakket bedre. Og ellers svømte jeg 100m medley (25butterfly,25rygg,25bryst,25crawl), en øvelse jeg svømte på 1.55,23 min, MEN jeg ble disket pga utrolig start ble tjustart. Hehe… Jaaaaja.. Det er ikke så farlig å bli disket når stevnet ikke er av så stor betydning.

Sånn ellers merker jeg at jeg må være litt forsiktig med skuldra for tiden, vil ikke at noe skal sette seg i den, samt jeg har de siste dagene slete med vondt i nedre del av ryggen. Men nå har jeg fått øvelser av fysio som skal hjelpe det til å bli raskere bedre,samt jeg merker at 2 timer i vann gjør godt for ryggen. Deilig!!! Som kjent er,så blir man fortere kvitt ryggsmerter med å trene dem bort 😀

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s