Resten av Nordsjøstevnet

I dag er det allerede tirsdag og helgens  stevne har blitt historie. Fredagens resultater er blogget, så her kommer lørdagen og søndagens resultater;

Lørdag: Jeg svømte 50m butterfly, både forsøk og finale, dvs om morgenen og om kveld/ettermiddagen. 50m butterfly er min hovedøvelse og jeg hadde nok håpet på å svømme bedre enn det jeg gjorde. Jeg svømte forsøket på 42,43sekunder, mens finalen gikk på 42,47sekunder. Må si jeg hadde vært hakket mer fornøyd om jeg hadde gått på 41sekunder, men men. Jeg svømte ihvertfall fortere i år i forhold til i fjor på dette stevnet,så jeg får være fornøyd med det for denne gang.

Søndag: Jeg svømte 100m butterfly og 50m bryst. 100m bryst var direkte finale på morgenen,mens 50m bryst var forsøk og finale. 100m butterfly gikk på 1.40 min, en tid jeg ikke er så fornøyd med. Det var tungt:( Og 50m bryst i finalen gikk på 52,9 sekunder,noe som er bare 1 sekund unna persen jeg har,så det er jeg fornøyd med så tidlig i sesongen.

 

Sånn totalt sett er jeg helt greit fornøyd med stevnet. Og nå er jeg sliten! Så denne uka blir det litt rolige deilige treninger:)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s