2 spennende dager!

I går sto jeg opp kl.04.00 for å dra til Kjevik og ta flyet til Oslo og for å dra med Olympiatoppen til Norefjell for 2 dager.Vi ble hentet med buspå togstasjonen i Sandvika for så å bli kjørt opp til Norefjell. Der ble vi tildelt noen flotte leiligheter vi kunne boltre oss i (å,nei! Det var det på ingen måte tid til).

Torsdagens program:

kl.12.00 Innsjekking og lunsj

kl.13.00 Velkomst med Jarle Bø

Kl.13.15 Praktisk informasjon ved Marit Myrmæl

Kl.13.40 «London i dag» ved Annette Groth, NRK

Kl.14.20 Mellommåltid

kl.15.00 «288/321 dager igjen til London 2012»- utøverpanel med Thor Hushovd, Gro Hammerseng, Sarah Louise Rung, Vebjørn Rodal og Kjetil Andrè Aamodt.

Kl.16.30 Egentrening (jeg svømte da i et 15meters basseng…altfor kort og altfor varmt)

Kl.19.00 Middag og kveldsarrangement med innslag av Helene Bøksle, danserne på Operaen, samt danseshow av KingWingsCrew. Sykt kul kveld!!!

Fredag(i dag):

Kl.07.00 bassengtrening (mannet meg opp til å hoppe uti det varme vannet igjen)

Kl.9.00 Informasjon om sikkerhet/trusselbildet i London/England ved Kjell Vik, PST

Kl.9.15 «Hvordan kan media påvirke prestasjonene?» ved Halvor Lea

Kl.10.30 «Vi bygger utøver-teamet til London» (dvs team building. Av 10 lag var det VI som vant!!! )

kl.13.00 Lunsj og avreise

I dag hadde presssen lov til å være stede,så mulig det har vært litt fra dagen på NRK og TV2. Står ihvertfall någet i Aftenposten.

Sånn ellers var det veldig gøy å se at jeg ikke var den eneste lyngdølen som var tilstede på Norefjell. Brekne var der nemlig også.

Kan slenge på at Norefjell var en fantastisk plass. Nydelig hotell med flotte fastiliteter. Men, dessverre, slenger hotellet vårt seg inn i rekken av hoteller som ikke har helt snøring på tilrettelegging (da spesielt for rullestoler). Tre ting ble bemerket i løpet av få timer: På vei inn til rommet som er tilrettelagt for funksjonshemmede var det plutselig en tung branndør(som alltid må være lukket) i gangen. I tillegg inneholdt ikke det utrolig bra tilrettelagte badet en stol/krak slik at det gikk an å BRUKE dusjen. Litt tragisk?Ja! Spesielt når man prøver å ordne krakk/stol,men får til svar at de som «kan slikt»(finne en krakk) ikke kommer på jobb før dagen etter. Den tredje tingen vi la MEGET merke til var at det fantes kun trapper opp til det fantastiske treningsrommet.Antok de bare at de som ikke kan gå ikke kan trene i et treningsstudio??? Dustefolk…(beklager uttrykket)!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s