Poseidon Cup i Porsgrunn 17.-18.september

Årets andre stevne er over, og det gikk heldigvis bedre enn det første. Hehe… Noen kjempe store forventninger til helgas stevne hadde jeg ikke, ettersom kroppen er gåen etter å ha byttet bein, samt at jeg har økt treningstimene denne sesongen og er litt sliten i overgangen. Men helga gikk sånn midt på treet. Butterflyøvelsene gikk dårlig, mens brystøvelsene gikk egentlig ganske bra(da havner man midt på treet).I og med dette er et oppstartsstevne er det ikke dette stevnet man forventer å sette personlige rekorder på, og det ble det heller ikke noe av.  Men jeg føler nå at sesongen er skikkelig i gang og jeg er klar for å vise til gode resultater utover sesongen. (sesongen = august 2011 – september 2012)

 

I dag skal det trenes noen timer. Mmmm… Først skal jeg løpe 2 km, deretter svømme rett under 3000m og så avslutte med bevegelighetstreningstimen kl.16.45-17.15.

Bevegelighetstrening foregår IKKE i vann, og er en effektiv trening for å få i gang blodsirkulasjon både før/etter eller som en egen treningsøkt. Anbefales!!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s