Travel dag

I dag har vært en travel,men flott dag.

Dagen begynte på skolebenken på UiA (tar PPU på deltid) der jeg var i hele 35 minutter før jeg måtte forlate skolen i rett over 2 timer for noe annet spennende;  Jeg ble nemlig invitert til å holde et innlegg på Idrettens Hus i Kr.sand når de skulle få besøk av Kulturdepartementet. Temaet var den nye Idrettsmeldingen og jeg ble bedt om å snakke noen minutter om hvordan man kan beholde ungdommer i idretten, samt hvordan idrettsanlegg bør bygges/endres i forhold til å bli brukt av funksjonshemmede.

Da jeg ble spurt følte jeg kanskje ikke at jeg var helt rette person å spør, men etter å ha tenkt på det litt følte jeg at jeg hadde noe å si. Og i forhold til responsen jeg fikk i dag,så funket det. Gøy!

Det var nå jeg skulle gjenfortalt litt av det jeg sa i dag,men jeg er litt dårlig til å huske slikt,samt at jeg ikke holdt meg til notatene heller,så dere får bare tro meg på at jeg hadde et greit innlegg. Hehe…

Etter dette møtet var det tilbake på skolebenken i 3 timer før jeg startet på dagens 3 timer med trening. Nå har jeg kommet hjem og ligger som et slakt på sofaen. Deilig! Det er herlig å kjenne at man har brukt dagen godt:)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s